.....................



بهترین روش برای نوشیدن چای

روش درست نوشیدن چای روش درست و صحیح نوشیدن چای ضروری بوده زیرا سبب تاثیر گذاری بهتر و مفید آن در بدن می‌شود.

دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: چای پس از آماده شدن بهتر است تازه و به موقع نوشیده شود، زیرا با ماندن زیاد چای بعد از آماده شدن با مرور زمان به دلیل داشتن ترکیبات آلکا لوئیدی مانند تانن سبب تغییر طعم چای شود زیرا تانن تلخ مزه است.

کیمیا گر عنوان کرد: رعایت متعادل و مناسب غلظت چای به هنگام نوشیدن بر سلامتی بدن تاثیر داشته و اگر چای به صورت پررنگ نوشیده شود سبب حساسیت و تحریک معده و بروز مشکلات دیگری در بدن شده و در صورت نوشیدن چای کم رنگ اثرات پلی فنولی و آنتی اکسیدانی آن کم شده و سبب کاهش اثراتی مانند رفع خستگی می‌شود.

این متخصص تاکید کرد: به هنگام نوشیدن چای، رعایت به اندازه و مناسب غلظت آن لازم است.
کیمیاگر خاطر نشان کرد: چای باید به مدت نیم ساعت قبل از صرف غذا و نیز به مدت یک تا یک ساعت نیم پس از مصرف غذا نوشیده شود.

وی افزود: در صورتیکه مدت زمانی لازم نوشیدن چای قبل و بعد از صرف غذا رعایت نشود و زمان صرف غذا با نوشیدن چای نزدیک باشد سبب کاهش جذب آهن در بدن می‌شود زیرا ترکیبات مانند کافیئن و تئین چای در صورت ترکیب شدن با آهن، مانع از محلول شدن آهن در رسوب شدن آن می‌شود که سبب کاهش جذب آهن در بدن می‌شود.

کیمیاگر تاکید کرد: پس برای جذب بیشتر آهن بدن رعایت حفظ زمانی مناسب قبل و پس از صرف غذا ضروری است.

وی افزود: تمامی موارد ذکر شده در موردن نوشیدن قهوه نیز باید رعایت شود.

کیمیاگر به عموم افراد توصیه کرد: رعایت روش درست نوشیدن چای سبب تاثیر گذاری بهتر و مفید آن در بدن می‌شود.


 


نوشته شده توسط خانومِ مَت در پنج شنبه 21 مهر 1390

و ساعت 16:22


الناز شاکر دوست در دانشگاه + عکس

عکسهایی از دوران دانشجویی الناز شاکردوست

 


نوشته شده توسط خانومِ مَت در پنج شنبه 21 مهر 1390

و ساعت 16:15


عکس های جالب از مترو در ایران

دیوارهای بتنی که مسئولان جهت سر و سامان دادن به تردد خودروها و عابرین ایجاد کرده اند باعثزحمت بسیار و ایجاد سردرگمی مسافران ورودی و خروجی ایستگاه مترو کرج شده است

 

عکس ها زیادن برین ادامه مطلب ببینین بقیشو ....  

 

 


ادامه مطلب

نوشته شده توسط خانومِ مَت در پنج شنبه 21 مهر 1390

و ساعت 15:5


وبسایت‌هایی که در هر ثانیه ۱میلیون تومان درآمد کسب می کنند

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه خبری آتی نیوز، امروزه دنیای وب شاهد حضور وبسایت‌های قدرتمندی است که قادرند در هر ثانیه ۱هزاردلار کسب درآمد کنند. در ادامه فهرستی از پردرآمدترین سایت‌های جهان و ایران آورده شده‌است هرچند که نوع کسب درآمد سایت‌های ایرانی با سایر وب سایت‌های جهان بسیار متفاوت است.
۱-Amazon.Com
در آمد سایت آمازون به میزان ۳۴ میلیارد دلار است. این سایت معروف در هر ثانیه ۱هزاردلار درآمد کسب می‌کند. تاریخ تاسیس این سایت به سال ۱۹۹۴ بر می‌گردد و در حال حاضر ۳۳هزار و ۷۰۰ نفر کارمند دارد. سایت آمازون بزرگترین سایت خرده‌فروشی جهان است که در صدر فهرست پردرآمدترین سایت‌های جهان قرار گرفته است. درآمد سایت آمازون تنها از محل خرده فروشی نیست بلکه آمازون چند سایت پربازدید دیگر مثل الکسا و زاپوس را در زیرمجموعه خود دارد.

۲-Google.Com
به جرات می‌توان گفت که اینترنت بدون گوگل صفایی ندارد. گوگل در سال ۱۹۹۶ به عنوان یک پروژه تحقیقاتی توسط لری پیج و سرجی برین کار خود را آغاز کرد.این دونفر دانشجوی دانشگاه استنفورد آمریکا بودند. درآمد این سایت در سال ۲۰۱۰ ،۲۹میلیارد دلار بوده است.در واقع این سایت در هر ثانیه به میزان ۹۲۹ دلار درآمد کسب می کند. گوگل سایتی صاحب سبک است.این موضوع را می توان بعد از راه اندازی گوگل پلاس توسط گوگل متوجه شد.

۳-Ebay.Com
سایت ای.بای در سال ۱۹۹۵ توسط یک ایرانی راه اندازی شد. سایت ای.بای بهترین فروشگاه آنلاین است که شما می تونید با مشتریان خود بر سر قیمت چانه زده و اجناس خود را به معرض فروش بگذارید. در مدت ۱۳ سال گذشته مدیر سایت ای.بای توانسته است ۳۵ شرکت دیگر را از جمله ۶ فروشگاه آنلاین در هند،کره جنوبی،فرانسه و سوئد راه اندازی کند. طبق آخرین آمار درآمد این وبسایت که مدیری ایرانی دارد، ۹میلیارد و ۱۵۶هزار دلار است،درحقیقت این وب سایت در هر ثانیه به اندازه ۲۹۰ دلار به میزان درآمد خود می‌افزاید.

Yahoo.com-4
سایت یاهو از سایت‌های پردرامد جهان است.درآمد این سایت با این که ۲ سال از گوگل قدیمی‌تر است،از درآمد گوگل کمتر است.درآمد این سایت ۶ میلیارد و ۳۲۴ میلیون دلار در سال است. به عبارتی دیگر این سایت در هر ثانیه ۲۰۰دلار درآمد کسب می کند.

Alibaba.com-5
سایت علی‌بابا بر خلاف اسم فارسی که دارد یک سایت خارجی است که وابسته به شرکت Alibaba.com واقع در هنگ کنگ است اما سرور آن در آمریکا قرار دارد.
این سایت با بیش از یک میلیون عضو یک مجموعه کامل از شرکت‌ها و محصولات آنها را در بردارد که قابلیت جستجو و تحقیق راجع به یک شرکت خاص و یا محصول خاص را به کاربران خود می‌دهد.فعالیت سایت علی بابا بیشتر بر تجارت بین کاربرانش متمرکز است. این سایت در حال حاضر ۶۵ میلیون کاربر از ۲۴۰ کشور جهان را دارد. درآمد این سایت از محل فعالیت هایش ۵میلیارد و ۵۵۸ میلیون دلار است.

۶- Expedia.co.uk
زمان پیدایش این وبسایت به سال ۱۹۹۶ بر می‌گردد. این وب سایت یک برند گردشگری است. در سال ۲۰۰۸ این وب سایت از سوی مجله فورچون در بین ۳ وب سایت برگزیده دنیای وب معرفی شد. طی ۱۵ سال گذشته وب سایت expedia یکی از بزرگترین مراجع اینترنتی مسافران از سراسر جهان بوده است. ارزش این وب سایت ۳ میلیارد و ۳۴۸ میلیون دلار است.در واقع این وب سایت در هر ثانیه درآمدی به میزان ۱۰۶ دلار دارد.

۷- Priceline.com
در این وبسایت قیمت دهنده یک قیمت را برای تهیه بلیت هواپیما در یک روز خاص [که توسط کارت اعتباری تضمین شده] می دهد و موافقت می کند که پرایس لاین می تواند در هر شرکت هواپیمایی که توانست برای او بلیت را تهیه کند و بلیتها غیر قابل برگشت هستند. پس از این پرایس لاین چک می‌کند که آیا شرکت هوایی با این قیمت بلیت ارائه می‌کند و یا حاضر است با این قیمت چنین خدمتی را ارائه دهد. اگر چنین شرکتی یافت شد به صورت اتوماتیک چک می‌کند که آیا در آن روز به‌خصوص صندلی خالی دارد یا خیر. اگر چنین صندلی را داشت مشتری را خبر می‌کند.
پرایس لاین درآمد خود را از طریق این فرایند به دو شکل به دست می‌آورد .به دلیل قابلیت دسترسی این سایت، خطوط هوایی موافقت خود را برای ارائه خدماتشان بر روی این سایت اعلام کرده‌اند. پرایس لاین بر اساس تفاوت موجود میان قیمت یک بلیت و قیمت گذاری مشتری می‌تواند کسب درآمد کند. همچنین یک حق الزحمه اسمی را برای شارژ بلیت از مشتری دریافت می‌کند. در آمد این وب سایت ۳میلیارد و ۷۲ میلیون دلار است.

۸ – Aol.com
این وبسایت در سال ۱۹۹۱ به عنوان تارنمای امریکن آنلاین(American Online)رونمایی شد و در سال ۲۰۰۶ به AOL تغییر نام داد.این تارنما که بیش از ۳۰ میلیون کاربر از سراسر جهان دارد،دارای درآمد ۲ میلیارد و ۴۱۷ میلیون دلاری است. در حقیقت این تارنما در هر ثانیه ۷۷ دلار درآمد دارد.

۹- Netflix.com
با ثبت نام در این تارنما شما به فیلم ها و دی وی دی های آرشیو شده دنیا دسترسی خواهید داشت و می توانید از آنها لذت ببرید. درآمد این تارنما از دنیای بزرگ وب ۲ میلیارد و ۱۶۰ میلیون دلار است.به عبارتی این سایت در هر ثانیه ۶۸ دلار درآمد دارد.

۱۰- Facebook.com
شاید بتوان گفت فیس بوک مشهورترین تارنمای دنیای این روزهای وب است.فیس بوک جوان‌ترین تارنمای این فهرست است که در سال ۲۰۰۴ پا به این دنیای گشترده گذاشت. فیس‌بوک ۷۵۰ میلیون کاربر فعال از سراسر جهان دارد.مدیر فیس‌بوک کسی است به نام مارک زوکربرگ. مارک زوکربرگ به عنوان جوانترین بیلیونر جهان شناخته شده است. در تازه‌ترین آمار اعلام شده درآمد فیس‌بوک ۲ میلیارد دلار در سال و ۶۳ دلار در ثانیه است.

ایرانیان همچنان پنهان می کنند!
در حالیکه تارنماهای خارجی از راه‌های گوناگونی کسب در آمد می‌کنند به نظر می‌رسد وب‌سایت‌های داخلی تنها از طریق تبلیغات خود درآمد کسب می‌کنند. البته آمار دقیقی از وبسایت‌های ایرانی که بیشترین درآمد را دارند در دسترس نیست و مدیران این وبسایت‌ها از اعلام میزان درآمد خود از دنیای مجازی وب خود داری می کنند.
به طور کلی هرچه میزان بازدید کنندگان یک سایت بیشتر باشد هزینه تبلیغات در آن نیز گرانتر است. به طور مثال قیمت تبلیغات در خبرگزاری خبرآنلاین از ۲۰۰هزار تومان شروع می‌شود و گاهی تا ۲ میلیون و ۸۰۰هزار تومان نیز می‌رسد یا در خبرگزاری تابناک پر بازدیدترین سایت خبری ایران حداقل ۲۵۰هزار تومان و حداکثر ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.
اما با این حال قیمت تبلیغات در سایت بلاگفا، اولین سایت پربازدید داخل ایران ، حداقل ۱۵۰ هزار تومان و حداکثر ۱میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.قیمت ها در سایت میهن بلاگ نیز از ۲۵۰هزار تومان شروع و به ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان ختم می شود. در این میان تعرفه تبلیغات در سایت خبری تحلیلی عصر ایران از همه جالبتر است.قیمت تبلیغات دراین وب سایت خبری تحلیلی عصر ایران از ۱میلیون تومان آغاز شدن و تا ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان می رسد.شاید بتوان گفت این سایت از لحاظ حداقل قیمت گران‌ترین سایت خبرایرانی باشد. البته در کنار این سایت خبر، سایت خبری ورزشی، ورزش ۳ نیز جزء سایت‌هایی است که از محل تبلیغاتش بیشترین درآمد را کسب می‌کند. تعرفه تبلیغات دراین وبسایت حداقل ۱ میلیون و پانصد هزار تومان و حداکثر ۷میلیون تومان است. درواقع این وبسایت بیشترین تعرفه تبلیغات را در میان سایت های ایرانی دارد.
البته شاید بتوان گفت که سایت های خرید آنلاین مثل سایت ایستگاه یا دیجی کالا از پردرآمد ترین های ایران هستند .تعرفه تبلیغات این سایت ها کم است به طور مثال تعرفه تبلیغات در سایت دیجی کالا حداکثر ۱ میلیون تومان است اما تعداد کسانی که به این سایت ها برای تبلیغات سفارش می دهند در مقایسه با سایر سایت ها زیاد تر است.


 


نوشته شده توسط خانومِ مَت در پنج شنبه 21 مهر 1390

و ساعت 15:3


ستاره شیطان و تایجیتو؟! + تصاویر

تابناک اجتماعی: از دوران بسیار کهن همواره ادیان و فرقه های مذهبی مختلف از نمادها به عنوان نشان و سمبل آرمان و ایده های اقناع کننده خود، و وسیله ای برای همبستگی و نزدیکی میان پیروان خود استفاده کرده و می کنند. این نمادهای مذهبی در اغلب آثار هنری(سفالینه ها، دیوار نوشته ها و نقاشی های) بر جای مانده از سده های دور خود را نشان می دهد.


به گزارش «تابناک»، در همین زمینه گروه تولید «تازه» به منظور معرفی این نمادها در گزارش هایی کوشیده است به موضوع نمادگرایی ادیان و فرقه های مذهبی مختلف در دنیا بپردازد.

تایجیتو:

تایجیتو و یا یین و یانگ مفهومی است در نگرش چینیان باستان به نظام جهان. یین و یانگ شکل ساده‌شده‌ای از مفهوم یگانگی متضادها است. از دیدگاه چینیان باستان و تائوباوران، در همه پدیده‌ها و اشیاء غیر ایستا در جهان هستی، دو اصل متضاد ولی مکمل وجود دارد. یین و یانگ نشان دهنده قطب‌های مخالف و تضادهای جهان هستند. البته این بدان معنا نیست که یانگ خوب است و یین بد است، بلکه یین و یانگ مانند شب و روز یا زمستان و تابستان بخشی از چرخه هستی هستند.

وقتی تعادل و احساس خوبی به وجود می‌آید که تعادل بین یین و یانگ برقرار باشد. نقطه‌های متضادی که داخل شکل یین و یانگ دیده می‌شود به این مفهوم است که یین وقتی به حداکثر خودش برسد، و می خواهد تمام شود در درونش یانگ را دارد و وقتی هم که ینگ می خواهد به حداکثر خود برسد در درونش یین را دارد. یعنی وقتی یکی تمام می‌شود، دیگری در درونش رشد می‌کند و این چرخه ادامه پیدا می‌کند. یین و یانگ به ترتیب نام اصل‌ها یا نیروهای مکمل مادینه و نرینه جهان در فلسفه ذن و تائوئیسم است که همه وجوه زندگی را در بر می‌گیرد. یین در لغت به معنای سمت سایه گرفته تپه است و یانگ سمت آفتاب‌رو. یین معمولاً مترادف زمین شمرده می‌شود که تاریک و سرد است و هر چیز بدی به آن نسبت داده می‌شود و یانگ مترادف آسمان است و روشن و گرم و خوب شمرده می‌شود.

بقیه اش تو ادامه مطلب ه .... 
 

 


ادامه مطلب

نوشته شده توسط خانومِ مَت در پنج شنبه 21 مهر 1390

و ساعت 14:53



.:: Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by martinae ::.
.:: Design By :
wWw.Theme-Designer.Com ::.




به جای پاک کردن اشکهایتان ، آنهایی که باعث گریه تان میشوند را پاک کنید . . .




خانومِ مَت




رپ صدا دانلود اهنگ جدید
ܓ✿ "شامان پیام آور بیداری و رهایی "ܓ✿
ܓ✿وبلاگ زبان انگليسي برترشاهدبقيه الله برازجانܓ✿
-ܓ✿ستاره شب تاب-ܓ✿
ܓ✿ دانلودآهنگ,رمان,عکس وتاریخ ایران ܓ✿
ܓ✿ عاشق واقعی ܓ✿
هر چی♥ که ..♥. ♪ دوسღღت❣❣دارم ♬ ♥♪
ܓ✿ ماسون ܓ✿
ܓ✿ بهترین و جدیدترین ها ܓ✿
ܓ✿ یا فاطمه زهراܓ✿
ܓ✿نقطه سر خطܓ✿
ܓ✿عصر اچ دوܓ✿
ܓ✿جدیدترین های روزܓ✿
ܓ✿آموزش عاشق شدنܓ✿
ܓ✿از جون مرق تا شیر ادمیظادܓ✿
ܓ✿اعتقاد قوی واقا جالبهܓ✿
ܓ✿تک دانلودܓ✿
ܓ✿wellcomeܓ✿
`*•. At!-T.N.T ?`*•.
ܓ✿ازدست عزیزان چه بگویم گله ای....ܓ✿
ܓ✿۩بزرگترین پایگاه کد موزیک کشور۩ܓ✿
ܓ✿نیازمندی هاܓ✿
ܓ✿عکسܓ✿
ܓ✿موزیک کدهܓ✿
ܓ✿چهل تن یا چهل گنجܓ✿
ܓ✿aks & pdfܓ✿
ܓ✿افغان سایتܓ✿
ܓ✿شبنم قلی خانیܓ✿
ܓ✿علی کریمی(اس ام اس)ܓ✿
ܓ✿داستان های نمازܓ✿
ܓ✿درد دل و ترانهܓ✿
ܓ✿خوشگل خانومܓ✿
ܓ✿همه چی از همه جاܓ✿
كتابخانه عمومي شهيد مطهري شهرستان كوارܓ✿
ܓ✿|امیرحسین|ܓ✿
ܓ✿FREE DOMܓ✿
پاتوق بچه های فریدونکنار
fifa
lovetarin.
جدیدترین بازی های کامپیوتر
آسمان زيباست
پرنسس یخی
بازی ها
Blog . Profile . Archive . Email
ܓ❀ سلامــــــ به تمامیِِــــــ عزیزانــــــــــܓ✿
خاطره
موزیک و موزیک ویدیو ایرانی و خارجی
only for you
من مهديس حسام پور (هات هات )
God .Of .Hack
عشق ممنوع
نیوه مانگ
سلام چه خبر
افتاد
قلب شیشه ای
مطالب جالب علمی،ورزشی و سرگرمی
یه وبلاگ باحال
بهانه های من
کیت اگزوز
زنون قوی
چراغ لیزری دوچرخه

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان عنوانی ندارم چون اینجا همه چی درهمه و آدرس martinae.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.:)





قالب بلاگفا



هفته سوم بهمن 1391
هفته چهارم بهمن 1390
هفته سوم بهمن 1390
هفته اول بهمن 1390
هفته چهارم دی 1390
هفته چهارم بهمن 1390
هفته سوم بهمن 1390
هفته اول بهمن 1390
هفته چهارم دی 1390
هفته سوم دی 1390
هفته چهارم بهمن 1390
هفته چهارم دی 1390
هفته دوم دی 1390
هفته چهارم بهمن 1390
هفته سوم بهمن 1390
هفته دوم بهمن 1390
هفته اول بهمن 1390
هفته چهارم دی 1390
هفته سوم دی 1390
هفته دوم دی 1390
هفته چهارم بهمن 1390
هفته دوم بهمن 1390
هفته اول بهمن 1390
هفته چهارم دی 1390
هفته سوم دی 1390
هفته دوم دی 1390
هفته چهارم بهمن 1390
هفته سوم بهمن 1390
هفته دوم بهمن 1390
هفته اول بهمن 1390
هفته چهارم دی 1390
هفته سوم دی 1390
هفته اول بهمن 1390
هفته چهارم دی 1390










جاسمین ویگلاس , ویگلاس , فتوشات های جدید جاسمین ویگلاس , عکس های جدید جاسمین ویگلاس , جملات زیبا , علمی , همه چیز , طنز , عکس عاشقانه , مطالب جالب , عکس , سرگرمی , عکس کئچولوهای ناز , عکس نی نی , عکس نی نی های خوردنی ,




»تعداد بازديدها:
»کاربر: Admin

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 38
بازدید دیروز : 35
بازدید هفته : 128
بازدید ماه : 76
بازدید کل : 183294
تعداد مطالب : 353
تعداد نظرات : 163
تعداد آنلاین : 1

Alternative content